Najjeftinije letovanje Vila Magda Afitos

Najjeftinije letovanje Vila Magda Afitos

 

Vila Magda

Vila Magda se nalazi između mesta Nea Fokea i Afitosa, u blizini najvećeg kampa u Evropi za decu, Skouras Campa. Afitos je je šarmantno ribarsko selo koje se nalazi na oko 70 kilometara od Soluna i poznato je po ribljim restoranima. Tokom leta mesto posećuju Rusi, Italijani, Francuzi. U centru Afitosa možete obići muzej Afitosa i Halkidikija i videti lepu tradicionalnu grčku crkvu.

Vila ima sopstvenu prekrasnu plažu. Na plaži Vile Magda osećaćete se kao da imate sopstvenu kuću na moru sa privatnom plažom. Napomena : plaža je udaljena 200 metara od vile. Sve sobe imaju terase sa pogledom na more. Borova šuma , pogled na more i mir su najveće prednoste ove vile ko želi da se zaista odmori. Afitos je od vile  udaljen 20 minuta hoda ili 5 minuta automobilom. Na 1 km od vile nalazi se market Lidl. U slučaju da vam dete boravi u najvećem i najboljem dečijem kampu u Evropi Skouras Camp, ova vila je idealno mesto za vas.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

Polazak autobusa je DAN RANIJE u odnosu na datum smene iz tabele.

Putnici mogu da koriste i sopstveni prevoz i u tom slucaju cena se umanjuje za 30 eur po osobi!

 

1. dan – Polazak autobusa oko 16:00 h iz Novog Sada dan pre smene u tabeli. Putovanje ka Grčkoj uz pauze radi odmora i carinskih formalnosti.

2.-8/11. dan – Dolazak u Nea Fokeu, smeštaj i boravak. Napuštanje smeštajnih jedinica poslednjeg dana boravka do 9 h. Povratak za Srbiju.

9/12. dan – Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima.

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • Prevoz autobusom visoke turističke klase
  • Najam smeštajne jedinice za 6 noćenja/7 dana, 7 noćenja/8 dana ili 9 nocenja/10 dana
  •   predstavnika agencije i troškove organizacije.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporka agencije je da putnik ima ovu vrstu osiguranja)
  • individualne troškove.

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u EUR. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po efektivnom prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate i to gotovinom, čekovima ili na tekući račun organizatora. Rezervacija aranžmana podrazumeva uplatu akontacije od 30% prilikom prijave/sklapanja ugovora. Ukoliko se pomenuta akontacija ne uplati u roku od 24 h smatraćemo da je putnik/subagent odustao od putovanja te se prijava/ugovor automatski stornira.

Ako se putnik odluči da plaćanje vrši na rate čekovima građana, tada je akontacija 30%  prilikom prijave/sklapanja ugovora, preostali iznos u jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.12.2018. Svaka rata dospeva 15-tog u mesecu. Garancija plaćanja rata, koje dospevaju nakon letovanja, su deponovani čekovi građana. Čekove deponovati najkasnije 15 dana pre polaska.

VAŽNE NAPOMENE:

Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Svi putnici pre sklapanja ugovora dužni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja organizatora.

Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju.

 

Uz program važe opšti uslovi putovanja organizatora Skouras doo.

Organizator putovanja Skouras doo poseduje  licencu OTP 54/2015.

Cenovnik br. 1 od 18.10.2018.