BANGKOK I KOH SAMUI

BANGKOK I KOH SAMUI

29.12.2016

12 dana (9 noći), avionom            
Polazak: 29. decembar 2016.

Tajland je kraljevina u jugoistočnoj Aziji. Do 1949. u geografskim atlasima ova zemlja u Tajlandskom zalivu a na obalama Kineskog mora zvala se Sijam. Poznat je po bogatoj istoriji, uzburkanoj prošlosti s usponima i padovima u vreme ozvaničenja budizma (13. i 14. vek) kao zvanične religije i „carstvo“ svih umetnosti. Odlazak u ovu daleku i egzotičnu zemlju jeste i nešto što se može nazvati ostvarenjem lepog sna.
PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan (29.12.2016.) BEOGRAD- ISTANBUL
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Big Blue u 07:30 časova. Poletanje za Istanbul u 09:35 časova (Let TK1082). Sletanje u Istanbul u 12:25 časova- lokalno vreme. Čekanje na vezu. Poletanje za Bangkok u 19:50 časova (Let TK64). Obrok u avionu.
2.dan (30.12.2016.) ISTANBUL- BANGKOK
Sletanje u Bangkok u 09:45 časova- lokalno vreme. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme za individualna razgledanja ili fakultativni izlet. Noćenje.
3.dan (31.12.2016.) BANGKOK
Doručak. Razgledanje jednog od najinteresantnijih i najposećenijih gradova jugoistočne Azije. Prestonica zemlje je od 1782. Godinama je nosio epitet Venecije istoka zbog mnogobrojnih kanala reke Čao Praja na kojima se nalazi. Bangkok danas predstavlja jednu od najmodernijih metropola regiona. Celodnevni obilazak grada uključuje razgledanje Velike kraljevske palate, u čijem kompleksu se nalazi Hram Smaragdnog Bude, kao i razgledanje hramova Vat Trimitr, sa zlatnom statuom Bude teške 5,5 tona, Vat Po, koji je najveći i jedan od najstarijih hramova u Bangkoku. Ručak u lokalnom restoranu. Uveče je moguće fakultativno organizovati „tai” klasične igre sa večerom. Noćenje
4.dan (01.01.2017.) BANGKOK
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni izlet za ploveću pijacu. Fakultativni doček Nove godine. Noćenje.
5.dan (02.01.2017.) BANGKOK- KOH SAMUI
Doručak. Transfer na aerodrom. Poletanje za Koh Samui u toku dana. Dolazak. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.
6 – 10.dan (03.01- 07.01.2017.) KOH SAMUI
Doručak. Slobodni dani za odmor, kupanje, kupovinu i razne druge aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenja.
11.dan (08.01.2017.) KOH SAMUI- BANGKOK- ISTANBUL
Doručak. Napuštanje soba u podne. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Poletanje za Bangkok u popodnevnim časovima. Sletanje u Bangkok. Poletanje za Istanbul u 23.30 (Let TK69). Obroci u avionu.
12.dan (09.01.2017.) ISTANBUL- BEOGRAD
Sletanje u  05:20 časova. Nastavak putovanja za Beograd u 07.55 časova (Let TK1081). Sletanje u 08:40 časova.

 Cena aranžmana po osobi u evrima
(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

singapur

  Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem na upit

U cenu aranžmana je uračunato:
Avionski prevoz na navedenim relacijama, 9 noći sa doručkom u hotelima iz tabele, sve transfere prema programu (aerodrom-hotel-aerodrom), usluge predstavnika na destinaciji, troškovi organizovanja i pripreme putovanja.
U cenu aranžmana nije uračunato:
Avio-takse 359.03 evra (koje se sastoje od sledećih nerefundabilnih: eur 308.00 YR i refundabilnih taksi: eur 0.22 RS, 0.98 RF, 16.72 RS, 3.30 LG, 10.00 TR, 1.80 E7, 18.01 TS) (plaćaju se u agenciji, po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate), dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji,troškovi fakultativnih izleta i poseta, troškovi pribavljanja vize za Tajland 45 evra, usluga viziranja 10 evra,troškovi obaveznog putnog zdravstvenog osiguranja putnika, lični troškovi i ostali nepomenuti troškovi.

OPISI HOTELA:
Hotel u Bangkoku: CENTURY PARK 4*                                                                          www.centuryparkhotel.comili sličan
Hotel je dobro lociran u blizini centralne gradske zone. Smeštaj je u prostranim i komfornim superior sobama. Klimatizovane sobe sa satelitskom TV i mini-barom opremljene su tako da zadovolje potrebe modernog turiste. Gostima je na raspolaganju fitnes centar i krovni bazen kao pravo mesto za odmor i relaksaciju. Pored glavnog restorana, u sklopu hotela je još nekoliko restorana sa internacionalnom i italijanskom kuhinjom, kao i kafe i poslastičarnica.
Hotel na Koh Samuiju: SAMUI PALM BEACH 4*                                                                                           www.samuipalmbeach.com ili sličan
Hotel se nalazi na peščanoj plaži tropskog ostrva Koh Samui, tačnije na plaži Bo Put, na severnoj strani ostrva i odlično je mesto za odmor. Bo Put je druga po važnosti turistička zona na ostrvu, tako da u blizini hotela postoje restorani, barovi i noćni život, a od centralne turističke zone ostrva Čaveng udaljen je 15 minuta vožnje. Hotel ima 3 bazena, 3 odlična restorana i tim profesionalaca koji žele da zadovolje svaku potrebu gosta i okružen je zelenilom. Terase hotela su odlično postavljene i pružaju izvanredan pogled, a 3 hotelska restorana nude odličan i raznolik izbor hrane. Raspolaže sa 70 soba koje su raspoređene na 3 sprata. Veličina soba je 50 kvadrata sa kupatilom i terasama koje pružaju pogled na bazen. Ostale pogodnosti u sobi su: klima uređaj, aparat za kafu i čaj, fen, kupatilo, telefon, mini-bar, TV sa satelitskim programom i sef.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
– gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
– čekovima građana do 6 mesečnih rata.
– platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
– kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
– kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
– Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
– preko računa.
– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
– administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).
U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2016 od 25.01.2016. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300050665, od 25.01.2016.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.
Za realizaciju programa je potrebno minimum 15 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.
Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.
BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana. 
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.
                                                                                                   
                                                                                                                                     Cenovnik br. 1 važi od 28.07.2016. godine