Hurgada 2016/2017 El Gouna

ZIMA 2016/2017
Red Sea Riviera – Hurghada
Ekskluzivna ponuda
Najluksuznije odmaralište u Egiptu
EL GOUNA
Polasci decembar / januar / februar / mart / april
Garantovano pravi izbor za odmor u zimskom periodu!
Za sve rezervacije do 9. decembra

PROGRAM PUTOVANJA
U cenu aranžmana su uključeni: avio karta, smeštaj, transfer, administrativni troškovi, troškovi rezervacije
8dana/6noći, 15dana/13noći
1.dan Beograd – Hurgada Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod šaltera Wayout dva sata
pre poletanja aviona. Direktan let kompanije AIR CAIRO. Obrok u avionu.
Transfer do odabranog hotela i smeštaj. Noćenje.
2.-6./13. dan Hurgada Boravak u izabranom hotelu na bazi navedene usluge, vreme predviđeno za odmor, fakultativne izlete i druge aktivnosti.
7./14. dan Hurghada Doručak. Napuštanje hotela u navedno vreme prema instrukcijama predstavnika
ili prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u kasnim večernijm satima.
8./15. dan Hurgada – Beograd Transfer do aerodroma. Let avio kompanijom AIR CAIRO za Beograd.
Obrok u avionu. Sletanje u Beograd.
Molimo vas da proverite tačno vreme leta dva dana pre polaska na putovanje.

el_gouna
el_gouna2

Legenda:
– AI – all inclusive (sve uključeno po pravilima hotela)
– DBL – cena po osobi u dvokrevetnoj sobi
Cena aranžmana uključuje:
– Transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
– 6,9,10,13noćenja u izabranom hotelu na bazi navedene usluge;
– Povratnu avio kartu na relaciji Beograd -Hurgada-Beograd kompanijom “AIR CAIRO” (direktan let) sa dozvoljenih 20kg prtljaga po osobi po smeru ;
– usluge vodiča na srpskom jeziku
Cena aranžmana ne uključuje:
– Aerodromske takse iznose ukupno oko 40 € i YQ taksu za gorivo iznosi oko 25 € – (aviokompanijska doplata za gorivo u slučaju poskupljenja goriva).
– deca do 2 godine plaćaju iznosu od 50€ (nemaju sedište u avionu);
– egipatsku vizu i usluge viziranja (25€ po pasošu) plaća se na aerodromu po sletanju na aerodrom Hurgada;
– međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Izdaje se u agenciji.
– ostale individualne troškove.
USLOVI PLAĆANJA:
– Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
NAČIN PLAĆANJA:
– gotovinski – uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave ( minimum 220€ po osobi), ostatak najkasnije 10 dana pre polaska.
– kreditnim karticama ( Visa, Dina card, Master Card, Maestro)
– uplatom preko računa
– na rate bez kamate kreditnim karticama Banca Intesa i Unicredit Banke
– ČEKOVIMA GRAĐANA sa mogućnošću odloženog plaćanja do 30.04.2016. bez uvećanja cene aran- žmana u wayout poslovnici. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aran- žmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og u mesecu.
VAŽNE NAPOMENE:
– putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze
– kod prevoza avionom dozvoljeno je maksimum 20kg prtljaga, u slučaju veće kilaže prtljaga organizator putovanja ne snosi odgovornost da avio kompanija naplati višak prtljaga
– popusti za decu važe samo uz dve punoplatežne osobe
– treća odrasla osoba u standardnim sobama plaća za dodatni ležaj cenu po osobi u dvokrevetnoj sobi
– dete do 2 god. nema sedište u avionu, autobusu, ishranu, a ni krevet u hotelu
– dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte ( i ima sedište u avionu, autobusu, obroke i ostale hotelske usluge osim sopstvenog kreveta
– dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa, osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni ležaj
– prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta, hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika
– u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 12:00 h. Ukoliko gost želiti da zadrži duže sobu obavezan je da to najavi recepciji hotela kao i da plati dodatnu uslugu.
– putnici ne mogu da traže umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, ali se isti može zameniti “lanč paketom”
– raspodelu soba vrši isljučivo osoblje recepcije hotela tako da svi dodatni zahtevi i želje se prosleđuju hotelu, ali organizator putovanja ne može da garantuje ispunjenje, zagarantovana je samo usluga koja je naplaćena
– postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola (samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu menija što se ne smatra promenom aranžmana.
– avionske karte, vaučere i ostala dokumenta aerodromski predstavnik organizatora putovanja predaje putnicima 2h pre zakazanog vremena poletanja, na šalteru agencije Wayout na aerodromu Beograd.
– -organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. ‐ predstvanik organizatora putovanja je obavezan da dočeka i isprati putnike i vrši obilaske prema rasporedu
– u slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, potrebno je da obavestite predstavnika agencije na prvom info sastanku ili telefonom a da se o tome napravi zapisnik potpisan od strane putnika i predstavnika agenicje (napominjemo da reklamacije za koje organizator putovanja sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane)
– molimo Vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, nasilje, saobraćajna nezgoda i sl.) obratite nadležnim organima zemlje u kojoj boravite (predstavnik agencije je ovlašćen da pomogne u posredovanju između pitnika i nadležnih organa)
– fakultativne izlete organizuje lokalna turistička agencija, prijavljivanje i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene
za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost

Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena u kursu razmene valuta ili promene tarifa prevoznika.
Agencija “Wayout” d.o.o. zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati.
Skouras doo ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

MOLIMO PUTNIKE DA PAŽLJIVO PROČITAJU OPŠTE USLOVE PUTOVANJA AGENCIJE “WAYOUT” D.O.O.
MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE
PROGRAM PUTOVANJA BR. 50 OD 17.11.2016.
Organizator putovanja WAYOUT d.o.o. / Licenca: OTP broj 390/2010, vazi od 23. 02. 2010

OPISI HOTELA:
Ali Pasha Hotel 3*Lux – Hotel se nalazi na svega 3 minuta hoda do plaže. Ovaj boutique hotel sagrađen je u egipatskom stilu sa modernim sadržajima. Hotel gleda na Crveno more preko Abu Tig Marine. Gostima je na raspolaganju i otvoreni bazen. Sobe su klimatizovane i u orijentalnom stilu. Svaka soba ima privatno kupatilo i TV sa satelitskim kanalima. Hotel se nalazi na 22km od aerodroma u Hurgadi.
Turtle’s Inn Hotel 3*Lux – nalazi se na svega 3 minuta hoda od plaže. Hotel se nalazi na obali i ima direktan pogled na Abu Tig Marinu koja se nalazi nedaleko i predstavlja centar svih dešavanja u El Gouni. Gostima hotela je na raspolaganju otvoreni bazen, hotelski bar-restoran, a nedaleko od hotela se nalaze mnogobrojni restorani u marini.
Arena Inn 3*Lux – Nalazi se na 20 milja od aerodroma. Arena Inn hotel sa 3* lociran je pored lagune i povezan mostićem do prijatnog gradskog dela prepunog svodova, restorana, barova i radnji. Arena nudi komfor i prijatnu atmosferu, hotel potpune usluge. Hotel raspolaže sa 143 sobe koje gledaju na lagunu ili golf terrene, od kojih je 36 povezanih soba, hotel ima i dečiji i bazen za odrasle, 5 restorana i barova, diving centar, pool snack bar, shopping, golf club. Hotel poseduje shuttle boat koji Vas dovodi do plaže na Zeytona ostrvu.
Captain’s Inn Hotel 3*Lux – se nalazi na samo 2 minuta hoda od plaže. Ovaj hotel gleda na prelepu Abu Tig Marinu, koja se nalazi nedaleko od hotela i koja ima veliki broj restorana, kafića i mesta za provod i šoping. Hotel u svom sklopu ima bar na čijoj terasi gosti mogu uživati.
Fanadir Hotel El Gouna 4* – Hotel je udaljen 3 minuta hoda od plaže. Ovaj hotel u arabijskom stilu nalazi se u eko resortu El Goune. Sve sobe u hotelu imaju LCD TV i privatne balkone sa poglednom na bazen ili marinu. Svetle i prostrane sobe su opremljene nameštajem od tamnog drveta i krevetima od pliša, u svakoj su klima uređaj i minibar. Fanadir nudi pristup Marina Beach klubu koji se nalazi na 400m od hotela, a u blizini se golf teren sa 18 rupa. Fanadir El Gouna ima kako à la carte restoran tako i tematski buffet restoran. O – Zone bar služi egzotične koktele na bazenu, dok Reflection bar sa pogledom na Crveno more uslugu pruža 24/7. Hotel se nalazi tačno u Abu Tig Super Marini i lako su odatle dostupne prodavnice i noćni klubovi. Aerodrom u Hugrhadi je na 20km od hotela.
Mosaique Hotel 4* – Ovaj objekat je udaljen 3 minuta hoda od plaže. Izgrađen je oko bazena od 260 kvardatnih metara, sa pogledom na marinu. Mosaique hotel nudi pristup plaži koja je udaljena samo 400m i nalazi se u marini. Sve sobe su sa balkonom, svaka ima flat-screen TV sa satelitskim kanalima i minibar. Iz soba možete uživati u pogledu na more, bazen ili pustinju. Manara restoran nudi tematski buffet za doručak, ručak i večeru. Gosti mogu da večeraju na terasi sa pogledom na marinu i plažu. U dva bara se služe kokteli i bezalkoholna pića.
Dawar El Omna 4* – Hotel je udaljen 9 minuta hoda od plaže. Sa pogledom na Crveno more, ovaj kompleks sa 4 zvezdice ima privatnu plažu u laguni. U ponudi ima bazen na otvorenom i masaže. Centar i Tamr Henna sa restoranima i kafeima su na smo 4 minuta hoda od hotela. Orijentalno dizajnirane sobe imaju privatne balkone i satelit TV, svaka je opremljena minibarom i kupatilom. Dawar El Omda nudi bavljenje raznim sportovima na vodi, između ostalog, ronjenjem. Na raspolaganju su restorani, barovi i zabava uživo. Hotel se nalazi na 22km od Hurghade.
Three Corners Rihana Resort 4*Lux – Nalazi se na obali lagune na peščanoj plaži, na 25km udaljenosti od aerodroma u Hurgadi. U sklopu hotela se nalazi 5 restorana, 7 barova, 3 bazena, 3 dečija bazena, 2 tobogana, dečiji klub, 2 dive & snorkling centra, paint ball, golf, wellness centar. Hotel raspolaže sa 268 soba, sve imaju kupatilo, klimatizaciju, SAT TV, minibar, telefon, sef, detektore za dim, wireless internet i fen za kosu. Usluga je All Inclusive (sve uključeno) po pravilima hotela, na bazi švedskog stola (samoposluživanje)
Three Corners Ocean View 4*Lux – adults-only hotel u El Gouni koji svojim gostima nudi All Inclusive uslugu. Nalazi se na odličnoj lokaciji, u Abu Tig Marini, sa pogledom na more sa jedne strane, a sa druge strane sa pogledom na marinu koju krase elegantne jahte. Hotel ima otvoreni bazen. Hotelski restoran organizuje tematske večeri sa raznoraznim specijalitetima internacionalne kuhinje. Hotel se nalazi na 26km od aerodroma u Hurgadi.
Sheraton Miramar 5*Lux – Hotel se nalazi u centru El Goune, resort na plaži sa 5 zvezdica, udaljen 20km od Hughade, nudi otovreni bazen, privatnu plažu, prodavnicu nakita, aktivnosti za decu sa animatorima. Sve sobe su prostrane i imaju terasu ili balkom sa prelepim pogledom na lagunu, bazene ili privatnu plažu. Sheraton Miramar Resort El Gouna sagrađen je u arapskom i egipatskom stilu, na 9 ostrva koja su povezana drvenim mostovima. Od aktivnosti na vodi Sheraton Miramar Resort El Gouna nudi surfovanje na vetru i ronjenje. Takođe, gostima je na raspolaganju dobro opremljena teretana. Sheraton Miramar Resort El Gouna ima 8 restorana i barova. Nacionalna i internacionalna jela su u ponudi u restoranu sa pogledom na plažu Oriental 1001 dok se u La Piscina restoranu služi italijanska kuhinja. Muzici uživo možete uživati u Miramar baru.

brosura:

el-gouna

Skouras doo nastupa u svojstvu subagenta/posrednika.