Kopaonik Jat apartmani 2*

OPIS HOTELA

Jat apartmani se nalaze u centru svih glavnih sadržaja turističkog centra Kopaonik, na nadmorskoj visini od 1780 m. Neposredno iznad objekta nalazi se Hotel Club A Putnik. Apartmani se nalaze u neposrednoj blizini ski staza.

Sadržaj: apartmani su izgrađeni u planinskom stilu i raspolažu sa 134 apartmana različite strukture za boravak od 1 do 6 osoba.

Sadržaj apartmana: svi apartmani su opremljeni mini blok kuhinjom sa frižiderom, svim potrebnim posuđem i kuhinjskim priborom, kupatilom (TVC), telefonom i TV-om.

Dodatni sadržaj: gostima Jat apartmana je na raspolaganju restoran, prodavnica, igraonica, ski-servis, salon za masažu kao i besplatan bežični Internet u celom hotelu.

Jat apartmani – Kopaonik otvoreni su tokom cele godine.

 

Restorani

U restoranu Boeing na švedskom stolu, prezentiranu u grnčariji, možete naći široku lepezu ponude nacionalne kuhinje. Sam hotel krasi imidž porodičnog hotela.

OPIS SMEŠTAJA

Apartmani su izgrađeni u planinskom stilu i raspolažu sa 134 apartmana različite strukture za boravak od 1 do 6 osoba.

Sadržaj apartmana: svi apartmani su opremljeni mini blok kuhinjom sa frižiderom, svim potrebnim posuđem i kuhinjskim priborom, kupatilom (TVC), telefonom i novim TV aparatima sa 9 digitalnih i 5 analognih programa.

* Apartman tip A (0+1) – 1 sofa na razvlačenje (kao francuski ležaj) za 1 ili 2 osobe,

* Apartman tip B (2+0) – 2 klasična hotelska ležaja (za 2 osobe),

* Apartman tip C (1+1) – 1 sofa na razvlačenje i 1 klasični hotelski ležaj (za 2 ili 3 osobe),

* Apartman tip D (2+1) – 1 sofa na razvlačenje i 2 klasična ležaja (za 3 ili 4 osobe),

* Apartman tip E (3+1) – 1 sofa na razvlačenje i 3 klasična ležaja (za 4 ili 5 osoba),
* Apartman tip F (4+1) – 1 sofa na razvlačenje u dnevnom boravku i 2 spavaće sobe sa po 2 klasična ležaja (za 5 ili 6 osoba) ili 1 sofa na razvlačenje u dnevnom boravku, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem i 1 spavaća soba sa 2 klasična ležaja (za 5 ili 6 osoba) ili 1 sofa na razvlačenje u dnevnom boravku i u spavaćoj sobi, 1 francuski ležaj i 2 klasična ležaja (za 5 ili 6 osoba).

cenovnik_zimovanje_kopaonik

cenovnik_kopaonik_2

Specijalno u ponudi JAT-APARTMANA mts TV (više od 100 kanala – digitalni prijem)

 

Gostima hotela na raspolaganju je besplatan bežični Internet u holu recepcije, restoranu i u svakom apartmanu hotela.

 

Cene su iskazane u EUR po tipu apartmana, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Komercijalne banke.

 

U cenu je uključeno:

smeštaj u apartmanu/studiju za navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

 U cenu nije uključeno:

Boravišna taksa i osiguranje, plaćaju se na recepciji hotela. Boravišna taksa 100,00 RSD i osiguranje 20,00 RSD, deca do 7 god. plaćaju samo osiguranje u iznosu od 20,00 RSD po danu i osobi, deca od 7 do 15 god. plaćaju boravišnu taksu u iznosu od 50,00 RSD i osiguranje od 20,00 RSD po danu i osobi.

 

Doplate za ishranu:

Doplata za polupansion iznosi 15 EUR po osobi dnevno, doplata za pansion iznosi 24 EUR po osobi dnevno, Deca do 10 godina plaćaju 50% od doplate za PA i PP, a deca do 2 godine ne plaćaju doplate za PA i PP (GRATIS).

Za uplaćenih 7 polupansiona (doručak-večera)-odobrava se popust ≈15% po osobi ili (6+1)

 

Prilikom prijavljivanja uplaćuje se akontacija od 40 % od ukupne cene aranžmana, a ostatak od 60 % najkasnije 15 dana pre početka aranžmana ili odloženo čekovima građana u mesečnim ratama bez uvećanja (sa datumima svakog 20. u mesecu), zaključno sa 01.04.2017., s tim da se prvi ček/rata realizuje mesec dana nakon dana rezeravacije.

Uz Cenovnik važe Opšti uslovi putovanja TA Navis Kruševac.

U slučaju poremećaja na monetarnom tržištu i tržištu roba i usluga,organozator zadržava pravo na korekciju cena!

 

Cene su formirane 18.08.2016.g.

 

SKOURAS DOO, licenca broj 54/2015, izdao APR, Registar turizma 09.12.2015. godine, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji – subagenta.