SKOURAS KAMP 2019. za odrasle

Skouras KAMP za sezonu 2019. napravio je NOV program. U pitanju je Skouras Kamp za studente , tim building -e, veterane…

CENA PROGRAMA: na upit

TERMIN: kraj maja/početak juna

Skuras kamp je najveći kamp u Evropi. Specijalna ponuda Skouras Kamp za odrasle !!! 

Skouras kamp se nalazi na Halkidikiju izmedju mesta Nea Fokea i Afitos. Udaljeno od guzvi  nalazi se najveci kamp u Evropi. 

Skouras Agencija vodi odrasle u Skouras kampu i bice to spoj sportskog nadmetanja  i  odmora. Učesnici kampa moći će tokom boravka u kampu da se oprobaju u raznim sportovima, fudbal na pesku, odbojka na pesku, kosarka, tenis, šah, stoni tenis, mini golf… Skouras kamp ce dobro doci svima koji su radili tokom godine da se kroz aktivan odmor stvarno odmore i na trenutak zaborave na poslovne obaveze, kompjutere, slanje mailova, zvona mobilnih telefona. Preporuka Skouras turističke agencije je da se ne nose lap topovi jer je internet u kampu veoma loš. U današnje vreme kada svi ulažu u internet i u svojim objektima stavljaju bolje brzine interneta, strategija Skouras kampa za sada se zasniva na druženju, sportu, muzici, zabavi, razgovorima kao u nekim prošlim vremenima. Nekada su ljudi za stolom u kafićima sedeli i razgovarali danas sedimo za stolom i gledamo telefon. U Skouras kampu  za trenutak ćemo se vratiti u vreme pre 25 godina .

Smeštaj je bungalovskog tipa . Sobe su višekrevetne. Svaka soba poseduje kupatilo. Ali verovatno veliki broj učesnika kampa koristiće veliki broj tuševa napolju. Sobe nemaju plakare za garderobu. Ispred svih soba nalaze se sušilice za peškire. Maslinovo drveće je po celom kampu.

Učesnici kampa mogu poneti i vreće za spavanje pa imati iskustvo spavanja na plaži. Skouras kamp je savršeno mesto za boravak sportista, dece, odraslih koji žele aktivan odmor.

Plaža Skouras Kampa nalazi se na 5 minuta hoda od kampa. Plaža ima suncobrane koji su besplatni. Učesnici kampa na susednoj plaži Hotela Aristoteles imaju mogućnost korišćenja Caffe bara. U toku boravka u Skouras Kampu bice organizovana takmicenja u nekoliko sportova.

Mogucnost fakultativnih izleta do najlepseg mesta na Halkidikiju Afitos, kao i najlepse plaze  Halkidikija Sani Beach.

SKOURAS KAMP 2019. za odrasle sa Skouras Novi Sad prijavite se na telefon 021 6610851

Biće to nezaboravno iskustvo.  Agencija Skouras se trudi da sa svojim programima bude drugačija od ostalih turističkih agencija.

Pogledajte galeriju fotografija Sportskog kampa Skouras”:

Za sve  dodatne informacije kontaktirajte Skuras Novi Sad  021 6610851

SKOURAS KAMP 2019. za odrasle